"Forgalmival a vasúton!"

 

2012. szeptember 22-én, az Európai Autómentes Napon újra meghirdetik a vasúttársaságok a „Forgalmival a vasúton!” akciót.

Ennek keretében ezen a napon a forgalmijukat felmutató utasok ingyenesen utazhatnak járatainkon. A kedvezmény igénybe vételéhez regisztrációs jegyet sem kell váltani, elég az autó tulajdonosának vagy üzemben tartójának (nem céges autóhoz tartozó) forgalmi engedélyének felmutatása. A feláras vonatok a hely- és pótjegy megváltása esetén vehetők igénybe.
 
Az idei évben a MÁV Zrt. a MÁV-START Zrt.-vel közös standon jelenik meg a budapesti Andrássy úton.
Standunkon csatlakozik hozzánk a GySEV Zrt. és a Volán társaság is. Az érdeklődők kipróbálhatják ügyességüket a Gyermekvasút által kitelepített hajtányon, a kisebbek játszhatnak a kerti kisvasúton, vagy rajzolhatnak, színezhetnek, kirakózhatnak játszósarkunkban. Az érdeklődők kipróbálhatják a különleges mozdonyszimulátort, melyben minden érdeklődő megtapasztalhatja a mozdonyvezetés élményét különböző pályákon és változatos körülmények között.
 
Élethűen megjelenített vonatbelső installációnkban a rendezvényre látogatók megpihenhetnek, mellette megtekinthetik a kerékpárszállítás egyik módját is. A kihelyezett nagyképernyős tévén érdekes, hasznos információkat kaphatnak a vasúti utazással kapcsolatosan. A Közlekedési Korzón osztogatott kuponfüzettel számos kedvezményhez juthatnak az érdeklődők.
 
A BKK, a GySEV, a Volán, és a MÁV csoport közös játékán résztvevők pedig hasznos nyereményekkel gazdagodhatnak. Ehhez az egyes állomásokon vicces, érdekes feladatokat kell végezniük, melynek végén a közös pihenősátorban kaphatják meg jutalmukat.
 
Ezen kívül számos egyéb érdekességgel várjuk az érdeklődőket az Andrássy úton, a Közlekedési Korzón, a Vörösmarty utca és a Szív utca közötti szakaszon.
 
Emellett 2012. szeptember 16-22. között díjmentes a kerékpárszállítás minden olyan járaton, melyen megengedett a kerékpárok szállítása. A kedvezmény díjmentes kerékpárjegy váltásával vehető igénybe.
 
Klikk


2012-09-18 22:51:40
Vissza...


Nyelvek:
2012 mobilitási hét vége

BUDAPEST 2012

Közreműködők
Regisztráció
Partnereink
Hasznos linkek
Keress minket
Híreink
Főoldal
Mozgásban a város
Mozgásban a világ
További híreink
Céljaink
Az Európai Mobilitási Hét célja, története
Az Európai Mobilitási Díj
A Karta
Európai Mobilitás Hét Budapest
"Forgalmival a vasúton!"
Autómentes Andrássy Korzó
FIDELIO 2012
Sétálj! Nap
TeARTrum Fesztivál 2012
Terézváros Korzója
Tudta-e?
Város és blog
Rólunk
Kapcsolat
Regisztráció
Impresszum
Jogvédelmi nyilatkozat

Copyright © 2012 Konkam Stúdió - Minden jog fenntartva!