Újra lesz TeARTrum fesztivál

Alternatív és kőszínházak az Autómentes Napon, szeptember 22-én.

Szerencsés dolog, hogy a Mobilitási Hét egybeesik a színházi szezonkezdettel. A legnagyobb magyarországi zöldfesztivál szervezői így összefogtak a színházakkal és így jött létre a TeARTrum Fesztivál, amely idén sokadszorra kap helyet az Autómentes Napon, a Korzóvá alakított Andrássy úton.

A színházi produkciók a környezetvédelem, fenntarthatóság és a Duna gondolatköréhez csatlakoznak. A fővárosi színházak 2 színpadon és a közöttük húzódó színes pavilonsorban jelenítik meg ezt a gondolatsort. A fővárosi színházakat felhívásban kérjük fel a részvételre és pályázattal inspiráljuk őket arra, hogy a pavilonok megjelenése minél jobban tükrözze a rendezvény elkötelezettségét.

Elsősorban független színházi társulatokkal találkozhatnak a színházbarát látogatók, mint például a KoMával, a Maladypével, a Szkéné Színházzal, hogy csak néhányat említsünk. A függetlenek mellett ugyanakkor jelen lesz több kőszínház is jegyárusító pavilonjaival, installációval, például a Katona, a Centrál vagy a Madách Színház.2012-09-08 13:44:52
Vissza...


Nyelvek:
2012 mobilitási hét vége

BUDAPEST 2012

Közreműködők
Regisztráció
Partnereink
Hasznos linkek
Keress minket
Híreink
Főoldal
Mozgásban a város
Mozgásban a világ
További híreink
Céljaink
Az Európai Mobilitási Hét célja, története
Az Európai Mobilitási Díj
A Karta
Európai Mobilitás Hét Budapest
"Forgalmival a vasúton!"
Autómentes Andrássy Korzó
FIDELIO 2012
Sétálj! Nap
TeARTrum Fesztivál 2012
Terézváros Korzója
Tudta-e?
Város és blog
Rólunk
Kapcsolat
Regisztráció
Impresszum
Jogvédelmi nyilatkozat

Copyright © 2012 Konkam Stúdió - Minden jog fenntartva!