szeptember 20. Mozdulj! Nap

Szeptember 20.   Mozdulj! Nap

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Vidékfejlesztési Minisztérium közösen meghirdetett „Mozdulj a irányba!” rajz-, fotó- és családi kreatív pályázata a gyerekek és a felnőttek, valamint a családok számára. A pályázaton a mottóhoz kapcsolódó üzenetet megjelenítő rajzokkal, fotókkal és egyéb alkotásokkal vehetett részt az óvodástól középiskolás korig öt korosztály, közösen készített művekkel családok is indulhattak. Fontos elvárás volt, hogy az alkotásokban határozottan jelenjen meg a „jó irány”, a pályázó elképzelése az élhető városról.

A pályázat célkitűzése:ösztönözni a gyermekeket és felnőtteket, hogy közlekedjenek környezetbarát módon: gyalog, biciklin vagy közösségi közlekedési eszközökkel.

Szeptember 20-án, délután a pályázatra beérkezett legjobb alkotásokat jutalmazzák ünnepélyes díjátadó keretén belül. Jöjjön el és nézze meg a legjobb alkotásokat Ön is!

 

A nap programjai:

Kerékpáros Közlekedésbiztonsági Nap

A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum előtt 12:00-16:00 óra között kerékpáros programokkal találkozhatnak majd az érdeklődő gyermekek.

McDonald’s BringaMánia Park, BringaAkadémia, BringaPárbaj, lassúsági verseny, KRESZ-tesztek, és még sok-sok érdekesség a biztonságos kerékpározással kapcsolatban!

 

 

                                                        

 

 

Rajz-, fotó- és családi kreatív pályázat

Az Európai Mobilitási Hét szlogenjéhez- „Mozdulj a irányba!- igazodva idén is meghirdette a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Vidékfejlesztési Minisztérium közös rajz-, fotó- és családi kreatív pályázatát.

A Közlekedési Múzeumban rendezett hivatalos díjátadón a mintegy 1000 beérkezett pályázat legjobbjaival és közlekedésfejlesztő gyermekprogramokkal várjuk az iskolákat és családokat.2012-09-12 16:08:06
Vissza...


Nyelvek:
2012 mobilitási hét vége

BUDAPEST 2012

Közreműködők
Regisztráció
Partnereink
Hasznos linkek
Keress minket
Híreink
Főoldal
Mozgásban a város
Mozgásban a világ
További híreink
Céljaink
Az Európai Mobilitási Hét célja, története
Az Európai Mobilitási Díj
A Karta
Európai Mobilitás Hét Budapest
"Forgalmival a vasúton!"
Autómentes Andrássy Korzó
FIDELIO 2012
Sétálj! Nap
TeARTrum Fesztivál 2012
Terézváros Korzója
Tudta-e?
Város és blog
Rólunk
Kapcsolat
Regisztráció
Impresszum
Jogvédelmi nyilatkozat

Copyright © 2012 Konkam Stúdió - Minden jog fenntartva!