Közreműködők
BAKELIT MULTI ART CENTER

 

A Bakelit Multi Art Center a volt Hazai Fésűsfonó és Szövőgyár területén található, egy Nyugat-Európai és New York-i mintára létrehozott rendezvényközpont, e városokban már régóta működnek színvonalas színházak és kulturális központok ipari környezetben.

A cél az, hogy a legkülönfélébb művészeti ágak és fiatalos hangulatú események mentén teremtsen a különleges helyszín múltjának érintésével közös jövőt. Mindezt kortárs színházi, irodalmi, táncművészeti előadásokon, képző-, és iparművészeti installációkon, koncerteken, modern stílusú rendezvényeken és esküvőkön keresztülvalósul meg a Bakelit M. A. C.-ben.

Az épület többfunkciós termei lehetőséget adnak arra, hogy specifikusan, egyedi elképzelések szerint lehessen használni őket, legyen akár szó színházi produkciókról, akár táncparkett kialakításáról, vagy a termek átrendezéséről esküvőkön polgári szertartásokhoz.

A Bakelit M. A. C. igyekszik folyamatosan inspiráló, tomboló hangulatú és mindenki számára vonzó összművészeti és rendezvényközpontként funkcionálni. Nézz be hozzánk, érdemes!

www.bakelitstudio.hu

Nyelvek:
2012 mobilitási hét vége

BUDAPEST 2012

Közreműködők
Regisztráció
Partnereink
Hasznos linkek
Keress minket
Híreink
Főoldal
Mozgásban a város
Mozgásban a világ
További híreink
Céljaink
Az Európai Mobilitási Hét célja, története
Az Európai Mobilitási Díj
A Karta
Európai Mobilitás Hét Budapest
"Forgalmival a vasúton!"
Autómentes Andrássy Korzó
FIDELIO 2012
Sétálj! Nap
TeARTrum Fesztivál 2012
Terézváros Korzója
Tudta-e?
Város és blog
Rólunk
Kapcsolat
Regisztráció
Impresszum
Jogvédelmi nyilatkozat

Copyright © 2012 Konkam Stúdió - Minden jog fenntartva!